top of page

Vsi tretmaji obraza so zasnovani tako, da nudijo induvidualen pristop pri obravnavi, hkrati pa podpirajo vaš wellness za resnično sproščujoče doživetje. 

ILU TALK

Ker verjamemo, da se pod površjem kože skriva precej več, kot vidimo, je pogovor s stranko zelo pomemben, saj le tako lahko pridemo do željenih rezultatov.

Temeljito bomo raziskali vaše želje, zdravje kože, rutino, splošno počutje in življenjski slog ter na osnovi pogovora določili najboljši načrt nege. Prav tako boste prejeli koristne nasvete glede optimizacije vaše domače rutine. (Posvet je potreben samo ob prvem obisku.)

ilu talk

ILU SKINFIT

Nega SKINFIT je namenjena utrujeni koži, ki je obremenjena s stresom. Obnavlja zaščitno pregrado kože, spodbuja obnovo celic ter krepi antioksidativni obrambni sistem. Ščiti tudi pred staranjem kože, ki ga povzročata UV svetloba in digitalna modra svetloba (digitalno staranje), ter tako izboljša teksturo kože.

Koža je po negi sveža, zato boste imeli občutek svilnato mehke in prožne kože. Ustvari enakomerno, rožnato svežo in živahno sijočo polt. Koža je po večih tretmajih bolj fit, počutje pa bolj sproščeno.

Terapijo ter masažo obraza prilagodimo potrebam ter stanju vaše kože. Pristop je individualen, možne so kombinacije z drugimi ILU negami ali dodatki.

 

ČAS: 60-90 min

CENA: 120

Kot dodatek k ostalim negam: 60 €

ilu skinfit

ILU AQUAFACIAL

Nega AQUAFACIAL sloni na tehnologiji, ki je namenjena reševanju številnih težav s kožo.

Tri patentirane, FDA odobrene, preizkušene formule serumov ter pametna sinergija tehnologij omogočijo celovito pomlajevanje kože. Eksfoliacija in ekstrakcija, globinsko čiščenje por, izboljšanje elastičnosti kože, stimuliranje kolagena in elastina ter popolno pomlajevanje in lifitng učinek v eni napravi.

Možna je kombinacija vseh tehnologij, ki jih aparat nudi, ali izbira ene ali dveh kot dodatek posamične tehnologije k drugim ILU negam. 

ČAS: 30-90 min

CENA: 120 €

Kot dodatek k ostalim negam: 60 €

ilu aquapure

ILU A-TRAVMATIC

Nega A-TRAVMATIC je primerna za vse tipe kože, predvsem pa za problematično kožo obraza, vratu in dekolteja (mastna koža, akne, široke pore, komedoni).

Postopek je poseben zaradi atravmatičnega pristopa, ki je sodobna alternativa klasičnemu čiščenju za nego problematične kože, saj se ne uporablja vroče pare in stiskanja (po potrebi se izvede le minimalno stiskanje).

Z uporabo visokokakovostnih preparatov (pilingov, serumov, mask) je rezultat opazen že po prvem tretmaju. Rezultat je pomirjena, gladka in sijoča koža ter zožene pore.

 

ČAS: 60-90 min

CENA: 100 €

ilu atravmatic

ILU GLOW

Nega GLOW temelji na hidraciji kože za maksimalno vlažnost in lesk kože. Dobro hidrirana koža je osnova zdrave kože, ki jo dosežemo s koncentriranimi učinkovinami, ki koži nudijo vlaženje. Linije suhosti se zgladijo in koža postane globoko hidrirana.  Primerno za vse tipe kože.  

Če ste pred posebnim dogodkom in bi želeli, da vaša koža zasije, je ILU GLOW pravšnja nega za vas.

Tretma se lahko kombinira z drugimi ILU dodatki (LED terapija, knajpanje obraza, elektroporacija, iontoforeza).

 

ČAS: 60 min

CENA: 120 €

ilu glow

ILU LED

Nega LED temelji na zdravljenju kože s svetlobno energijo. Terapija uporablja moč svetlobe za pomlajevanje, obnovo in oživitev kože.

Klinično je dokazano, da je svetloba brez toplote varna za vse tipe kože in učinkovita pri zdravljenju številnih kožnih stanj. Zagotavlja hiter, neboleč in sproščujoč način za dosego zdrave, mlajše kože, ki ste si jo vedno želeli, brez stranskih učinkov ali zastojev, ki so lahko povezani z invazivnimi posegi.

Večkrat nagrajena in vodilna profesionalna LED-fototerapija znamke Dermalux prinaša izjemne rezultate kot samostojno zdravljenje in tudi v kombinaciji z drugimi tretmaji.

Tretma je brez kontakta in primeren za vse tipe kože. 

 

ČAS: 30 min

CENA: 40 €

Kot dodatek k ostalim negam: 20 €

ilu led

ILU MAKEUP

Poleg nege obraza imamo dolgoletne izkušnje tudi na področju ličenja.

Smo specialisti za lepotni in poročni makeup s pristopom manj je več.

Naše delo si poglejte na strani www.porocno-licenje.si ali pa www.majadrab.com.

Politika odpovedi terminov:
Drage stranke, v ILUSKIN smo hvaležni za vsako od vas. Trudimo se, da vsaka stranka dobi svoj termin in da je storitev kvalitetna.
Če je termin odpovedan manj kot 24 ur prej ali če se termin odpove večkrat zaporedoma, potem se ob naslednjem obisku zaračuna 50% cene odpovedanega termina.

Bi želeli izvedeti več?

bottom of page